Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

Veckans lista – chillmode, charmen med tarmen och marklyft

Det är söndag förmiddag och veckans lista är på ingång. Generellt, en väldigt bra och lugn vecka innehållande jobb, tandläkarbesök, möten och träning. Här kommer veckans lista!

VECKANS MÅENDE: Jag har mått väldigt bra denna vecka, men självklart går det hela tiden upp och ner på det psykiska planet. Ibland känns allt bra i munnen och då blir jag glad och sen dagen efter kan läppen vara svullen och jag blir helt sänkt. Så det är lite av en bergodalbana. Jag försöker att äta så rent som möjligt hela tiden och tagit bort all gluten och citronsyra. Jag har även börjat gurgla kokosolja med moringa-droppar varje morgon i 15 minuter och jag inbillar mig att det känns så mycket bättre i munnen.

VECKANS BÄSTA: Det måste vara denna helg som började i fredags-eftermiddag. M och jag gick och handlade, åt en supergod vego-taco och tittade på en film. Förmiddagen på lördagen bestod av chill och en träff med Sara, och sen har det bara varit chillmode. OCH som jag längtat efter det. Superhärlig helg!

VECKANS SÄMSTA: Att vi (läs M) måste justera om vårt bord då det blivit snett. NOOO! Hoppas verkligen det går att fixa nu när det är så fint som det är. Vore så tråkigt att göra om allt igen. Håll tummarna för oss!

VECKANS BOK: I veckan fick jag en bok av min syster som heter “Charmen med tarmen”. Jag har faktiskt velat läsa den väldigt länge och nu så fick jag den. Jag har redan läst halva boken och den är OTROLIGT intressant och lättläst. Alltså tarmarna kan vara det coolaste organet ever! LÄS LÄS LÄS BOKEN!

VECKANS TRÄNING: Träningen denna vecka har gått bra. Blivit två marklyftspass vilket känns bra. Jag gillar marklyft, men sedan jag gjorde illa ryggen av ett marklyft för något år sedan har jag chillat med det. Nu försöker jag få med det en gång i veckan. Sjukt bra övning!

VECKANS GODA: Hmm, inte så mycket gott nu. Äter mest ris, tofu, potatis, kikärtor, ägg och lax. Åt en lohiloglass i fredags och ganska fort efter glassen svullnade läppen upp. Hur sjukt? Reagerar på allt! Iofs, bullarna jag gjorde i torsdags är nog veckans goda. Kanske ska göra dem idag med fast med en twist som jag tror kommer bli riktigt god.

VECKANS MEST LIKADE BILD: Den här bilden från tisdagens löppass fick galet många likes. Sjukt kul! Kan det vara stadsmiljön som bidrog till denna likeraket!?

Lämna en kommentar

Annons
Annons