Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

VECKANS LISTA – sommarfest och nystart med workout routine

VECKANS BÄSTA: Jag gillar att börja med kategorin “veckans bästa” då inlägget startar positivt och peppigt. Under den här veckan har det hänt mycket bra som att Workout Routine Bootcamp har startat, kom till en grymt bra läkare (finally), men helt klart det bästa under veckan var Saras 30 årsfest. Det var en helt galet rolig fest, så kul! Ni som inte var där missade något.

VECKANS SÄMSTA: Min läpp och kind och att jag haft feber i två dagar. Segt!

VECKANS MÅENDE: Det var bra fram till torsdagen. På torsdagen vaknade jag och mådde ganska dåligt. Jag mådde illa, hade ingen aptit och frös under hela förmiddagen tills eftermiddagen då jag fick feber och var däckad resten av dagen. Så glad att jag mår bättre nu.

VECKANS PROGRAM: Jag älskar hösten när höstens alla TV-program kommer tillbaka. Något som jag varit riktigt pepp på under veckan var Efterlyst. ÄNTLIGEN är det tillbaka. Vem älskar inte det programmet? Det bästa av allt är att de löser en del fall. Sen har jag ju även kollat på Love Island. Jag borde ha slutat se det när jag tyckte det var dåligt, men jag fortsatte och nu är jag fast…typ.

VECKANS GODA: Bananbrödet som jag gjorde i veckan. Så gott! Recept hittar du här .

VECKANS PODD: Hmm, ganska svårt. Jag har mina standardpoddar under veckan och av de måste jag säga att Framgångspodden med Mikael Hollsten var mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara. Lyssna på den om du inte har det.

VECKANS TRÄNING: Denna vecka kan jag inte skryta om träningen. Det blev 5 km löpning och ett benpass. Kroppen har inte velat träna så jag har lyssnat på den. Dock LÄNGTAR jag så mycket efter ett träningspass just nu!

VECKANS LÅT: Fick dille på Robyns senaste låt i veckan, men lyssnade sönder den och nu lyssnar jag sönder på Blah Blah Blah med Armin van Buuren. Lite så jag jobbar, helt enkelt.

VECKANS MEST LIKADE BILD: Ni verkade gilla denna quote som drog in mest likes under veckan.

Lämna en kommentar

Annons
Annons