Beijer
Hälsa & Fitness
Träning

Midnattsloppet i Göteborg

I lördags var det dags för mig att springa mitt första Midnattslopp. Mitt första Midnattslopp fick bli i Göteborg, vilket var en bra plan då banan var väldigt skön och enkel. Inga monster uppförsbackar som i Stockholm.

Så i lördags vid lunchtid åkte vi ner till Göteborg, och tre timmar senare var vi framme. Kan verkligen rekommendera MTRexpress då det gick snabbt och smidigt att ta sig dit. Första gången jag åker tåg utan problem!

Hur som, väl framme på Scandic Europa var jag tvungen att testhoppa i sängen. Dock var taket ganska lågt så kunde inte hoppa så högt. Smart av Scandic att göra så, föööör man ska ju verkligen inte hoppa i sängen.

Efter lite uppladdning på rummet och en promenad runt staden var det dags att ladda upp med mat. Jag har egentligen svårt att äta innan ett träningspass och speciellt om man ska springa, men mat behöver man. Det fick bli en halloumiburgare med sötpotatis fries. Riktigt god, men inte bästa valet för mig innan en löptur.

När maten låg i magen begav vi oss snabbt till hotellet innan vi gick till Ullivi där Runners corner för Midnattsloppet var. Även denna helg skulle min kollega och jag hålla i uppvärmningen, men i lördags höll vi endast på i åtta minuter istället för en timme. Passade mig perfekt då jag var pepp inför löpningen.

När uppvärmningen var klar var det dags att springa själva Midnattsloppet också. Så kul! Älskar att det är så mycket folk som hejar på sidorna och peppar en. Under loppet kände jag hamburgaren i magen som hoppade upp och ner, mitt knä började även göra ont, men ändå tyckte jag att det var ganska kul 🙂 Hade ju helt klart bästa sällskapet.

Så nöjd med min helg och om två veckor är det dags för att åka till Malmö och hålla i uppvärmningen av Midnattsloppet där med. Det blir vår sista uppvärmning, men då ska jag inte springa milen. Vill nog hellre njuta av stämningen på plats. Ska du springa i Malmö?

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons