Beijer
Hälsa & Fitness
LivsstilVardag

Min typ av kafferast

Det blev en tidig morgon i morse då jag hade bestämt mig för att träna innan det var dags för jobb. Innan jag tränar vill jag ändå äta något så det blev en kaffe och en skål med gröt. Väldigt väldigt gott. Gröt alltså, hur gott är inte det egentligen? Trots att jag får skippa både jordnötssmör och hallon smakar det väldigt gott iaf. Ett tips är att toppa med banan och ha i proteinpulver. Det blir så krämigt och gott. Jaja, nog om min förälskelse i gröt.

Efter träningen blev det jobb och därefter en kafferast med fina Henriette . Vi satte oss i solen vid Non Solo Bar på Odengatan. Det varade inte länge innan vi gick in och satte oss pga alla getingar som blivit galna. Jag kan inte slappna av när getingarna är överallt. Jag är så rädd för dem.

Till Kafferasten blev det en cappuccino och ostsmörgås. Jag är så glad att jag kan äta gluten. Jag älskar dessa mackor. Gluten for life! Dock råkade jag äta en bit på paprikan innan jag kom på att jag inte kan äta det. Förhoppningsvis ger det ingen reaktion.

Efter vår fika tog vi en lite promenad innan det var dags att jobba igen. Detta väder är bara så underbart. Tänk att man kan klä sig lite snyggare nu utan att svettas ihjäl. Jag har aldrig varit ett fan av sommarkläder, helt enkelt!

Nåväl, dags att jobba. Hoppas ni har en fin onsdag!

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons