Beijer
Hälsa & Fitness
LivsstilMatVardag

Höstpepp deluxe

Älskar vädret nu. Älskar att vakna till det. Det är lite kyligt på morgonen och jag får sådan höstfeeling och nystart-känsla. Att kaffet äntligen smakar gott på morgonen är helt underbart och att det är dags för gröt igen efter en varm sommar känns också underbart. Jag kan verkligen uppskatta de där små sakerna som gör livet lite bättre. Känner mig verkligen så pepp inför hösten. ÄLSKAR HÖSTEN!

Jag är verkligen en rutin-människa och tycker om nu när allt drar igång igen med kunder, bootcamps och allt annat spännande som sker under hösten. Hösten känns mer nystart än efter Nyår. Håller ni inte med? Jag har inte alls samma pepp efter nyår. Det är något speciellt med hösten, helt enkelt.

Vad tycker du? Mer pepp inför hösten eller mer pepp efter Nyår?Lämna en kommentar

Annons
Annons