Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Blockad från Instagram

​För någon dag sedan när jag vaknade från en natts sömn var det hög tid att scrolla igenom Instagram. Det är ju sådant som kan hända när man precis vaknat och inte har något bättre för sig.

När jag skulle like:a en bild så kom ett pop-up fönster där det stod “Blockerad Åtgärd” . Jag testade att like:a igen, men samma notis dök upp framför mig på skärmen. Jag trodde först att det var personens bild som hade blivit blockad eller att personen hade blockat mig eller nåt sådant.​ Efter ett litet tag förstod jag…ahaaaa, det är ju jag som blivit blockat för att like:a bilder. Väldigt märkligt.

Jag började därför undersöka saken genom att googla. Tänkte att jag kan ju inte vara den första som är med om det. Mycket riktigt fick jag upp en del träffar där folk varit med om liknande och berättar varför det kan hända.

  1. Instagram tror att du är en robot/fake konto.
  2. Du har like:at mer än 350 bilder på en timme

Okej, så då tror IG att jag är ett fake konto då jag aldrig skulle orka like:a så måååååånga bilder som 350 st under en timme, svettigt! Haha.

​FOTOCREDD: Henriette

Men det jag egentligen ville få svar på var hur jag skulle gå till väga för att kunna like:a mina vänners bilder igen. Svaret var lätt och det gick att lösa på en minut. Det var bara att klicka på report och skriva vad ena problem var. Poff så var allt löst!

 

Dock väldigt sjukt att jag blev blockad. Min algoritm måste alltså likna ett fake konto! Aaaah!

 

Har det här hänt dig någon gång?

3 kommentarer

  1. Ja, det hände mig för en vecka sen. Jag har skickat FLERA meddelanden men de svarar inte och läget är detsamma nu en vecka senare. Så ARG! I felmeddelandet som kommer upp står det att blockeringen ska hävas i dag (4 dec) men inget händer … 🙁
    http://www.newyorkmybite.com

Lämna en kommentar

Annons
Annons