Beijer
Hälsa & Fitness
LivsstilTräningVardag

Magiska sommar i bilder

Tänkte dela med mig av några bilder från de senaste dagarna från den magiska sommaren som vi har nu. Jag verkligen njuter av det och jag kommer minnas den här sommaren väldigt länge. Se bara vilken underbar sommarkväll det var i söndags. Det är något speciellt med solnedgångar. Ljuset är så magiskt på något sätt.

Att dricka kaffe under varma dagar har till och med varit gott även då jag blir galet varm i hela kroppen och ansiktet, men det är ju så mysigt. Idag var mamma och jag i Gustavsberg för att ta en fika och kika på Iittala Outlet. Jag ville kolla på lite porslin från Rörstrand, men det var ju samma priser som på Åhléns typ. Billigare att ta en prenumeration på någon tidning och få Rörstrands-skålar på köpet, haha.

Att gå tidiga morgonpromenader med sin bestie i shorts och top är ju livet! Att mitt på Södermalm hitta en spot med sand för att få feeling att man är utomlands är pricken över i:et..

Morgonlöpning är också härligt, dock väldigt svettigt. Nästa löprunda ska definitivt bli tidigare är halv tio på morgonen. Too HOT!

Vad tycker du är härligast med sommar!?

Lämna en kommentar

Annons
Annons