Beijer
Hälsa & Fitness
Träning

Veckans första träningspass på Instagram

Som ni vet lägger jag ut en träningsvideo på min Instagram (charlottebeijer ) varje dag i juli månad (dock kommer nog helgerna bli fria från det).

Idag publicerade jag en helkropps-cirkel som du kan köra idag eller under veckan eller när du känner för det. Videon kan du se nedan och instruktionerna kommer under filmen.

Utför övningarna under 1 minut/övning
Vila i 30 sekunder mellan varje övning
Kör cirkeln under 5 varv

Övning nr 1
Marklyft med en boll och släng bakom axeln. Om du inte har en tung boll går det minst lika bra med att köra marklyft med skivstång och hoppa över kastet bakom axeln.

Övning nr 2
Thrusters. Gör ett knäböj med stången vilandes på dina axlar. När du är nere i din knäböj och ska upp igen börjar du trycka ifrån med skivstången upp över huvudet. Tänk på att spänna till både rumpa och mage. Om du inte har en skivstång kan du använda dig av kettlebells eller hantlar.

Övning nr 3
Front-böj. Det är vanliga knäböj med en skivstång vilandes på axlarna. Även med denna övning går det bra att byta ut skivstången till kettlebells eller hantlar.

Övning 4
Raka mark med en rodd. Denna övning kan du dela upp så att du först kör enbart raka mark och därefter stående rodd eller så gör du som jag gör på filmen. Såklart går det bra att byta ut skivstången här med, med antingen kettlebells eller hantlar.

Övning 5
AB-Slide. Rulla ut med skivstången och håll spänningen i magen. Om du tycker den är svår så väljer du en magövning som du hanterar och som är jobbig.

​Hoppas ni gillar workouten och hör av er vid frågor!

Lämna en kommentar

Annons
Annons