Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

Veckans Lista – Ät mer kolhydrater och testa på oil pulling

Heeellooo Sunday! Det är söndag och jag har typ gott i ide under helgen här märker jag. Ledsen för det! Allt fokus har gått till familjen och faktiskt lite jobb. Dock har det bästa under helgen varit vädret, wow wow wow, vilken värme. Älskar det! Kan det inte bara hålla så här till typ januari? Vore galet skönt 😉 Nog om det, nu är det dags för Veckans Lista!

Veckans bästa: SOLEEEEEEN! Jag är en sådan sucker när det kommer till solen. Det är så skönt att kunna gå ut utan att ta med sig en kofta eller ett paraply för säkerhets skull. Sen var det extra kul att få det fina Parley-setet från Adidas, och att får undervisa gruppträning. Så kul att få köra klasser på Sats under sommaren. Jag älskar att undervisa och få människor att svettas 😉

Veckans sämsta: Ehhh, nope. Inget att klaga över. Eller jo okej då, att Sverige förlorade i går. Hur sämst!? Jag hoppades sååå mycket på vinst.

Veckans träning: Den har varit helt okej. Kommer knappt ihåg vad jag har tränat. Ett benpass, överkroppspass (eller var det två?) och idag blev det lite marklyft, frontböj och mage.

Veckans podd: Ät rätt, träna smart. I det avsnittet gästade Näringsfysiologen Anki Sundin och svarade på kostfrågor. Väldigt väldigt intressant. Hon tar bland annat upp kolhydrater och koffein. Du som är rädd för kolhydrater borde lyssna på podden. Jag är så trött på folk som tar bort bra kolhydrater från sin kost, WHY!?

Veckans goda: All mat, helt enkelt. Just nu är jag i en period då jag cravar MAT. Jag vill äta mycket och bra mat, då är jag helt nöjd. Så trött på alla bars och annan utfyllnads mat. Riktig mat är det bästa!

Veckans nya: Det nya som hänt i veckan är att jag börjat med oil pulling. Det är sjukt vidrigt då jag hatar att ha fett i munnen, men blåsorna har faktiskt lagt sig. Det ska bli spännande att se hur resultatet blir efter en månad. Har någon av er testat Oil Pulling och vad tycker ni om det?

Veckans mest likeade bild: Ni gillade denna frukostbild extra mycket. Jag med för det var ju grym frukost <3

Lämna en kommentar

Annons
Annons