Beijer
Hälsa & Fitness
Träning

En tidig morgon för att testa mina nya löpskor

I går eftermiddag fick jag en leverans från Adidas med lite löpkläder från deras kollektion där de samarbetar med Parley. Sjukt fint och galet skönt set innehållande shorts, linne, ultra boost löpskor och en sport-BH. Hur bra som helst!

Det mest fantastiska är att kläderna och skorna är skapat med Parley Ocean Plastic™: Det är alltså återvunnet plastavfall som är insamlat kring stränder innan det åker ut i haven. Sådant tänk gillar jag!

Att få hem ett sådant här bud gör ju att man vill ut på en gång och ta en runda för att testa på kläderna. Dock väntade jag med att testa skorna till idag. 

Imorse runt 08:00 hoppade jag i mitt nya set och tog några härliga löpsteg kring ön. Trots att det var tidig morgon var det väldigt varmt i luften och solen gassade på ganska bra. Jag gillar att springa på morgonen, men att springa på kvällen är också väldigt skönt. Svårt att bestämma mig vad jag gillar bäst. Kanske när det är som mest svalt!

Skorna är så sköna och jag ser fram emot att springa i de här nu ett tag framöver, wohoo! Visst är de fina också? Det tycker jag!

När föredrar du att springa? Morgon eller kväll?

Lämna en kommentar

Annons
Annons