Beijer
Hälsa & Fitness
LivsstilVeckans lista

Veckans lista – fittest on earth, en hel del träning och sverigevinst

Nu var det ett tag sedan jag gjorde en “Veckans Lista”, men nu är det dags för det och var beredda på en lista varje söndag för att ta del av min vecka som passerat. Denna vecka har varit fantastisk och jag har inte något att klaga över. Fortsätt att scrolla ner för att ta del av veckans lista.

Veckans mående: Äntligen äntligen äntligen börjar allt vända och jag känner mig så mycket bättre. Munnen verkar gå och rätt håll och jag har fått sova, äta och tränat bra under veckan. Det betyder mycket för mig <3

Veckans nyhet: Under juli månad kommer jag publicera en ny träningsvideo varje dag för att ge er träningsinspo. Första videon publicerades idag. In på min instagram för att ta del av filmerna och övningarna – @charlottebeijer

Veckans låt: ​If I’m Lucky med Jason Derulo. Jisses, så bra! Helt klart min typ av låt!

Veckans bästa: Förutom att Sverige vann över Mexiko i onsdags så tycker jag min helg har varit otroligt mysig och skön. Jag har inte haft något “måste” eller något planerat, vilket har varit en sådan lyx för min del. Jag har bara fått umgås med Mathias och gjort det som fallit oss in.

Veckans sämsta: Helt ärligt, det har varit en fantastisk vecka och jag har inget att klaga över. Jag njuter av sommaren och att jag mår bra.

Veckans goda: Det måste ha varit frukosten på Pom & Flora med Alexandra i torsdags. Yummy in my tummy, helt enkelt.

Veckans podd: Denna vecka tycker jag nog att den roligaste podden var Framgångspodden där Margaux Dietz gästade. Tycker hon är så grym! Sedan lyssnade jag på ett gammalt avsnitt på Influencerpodden där Micael Dahlén gästade och han är ju grym!

Veckans träning: Väldigt bra träningsvecka, och jag tror jag är tillbaka. Jag hoppas på det iaf. I måndags tränade jag rygg, i tisdags blev det Bodybalance och lite löpning, I onsdags blev det ett benpass, i fredags skivstångsträning med marklyft, pressar, frivändningar och idag söndag blev det en WOD och därefter två workouts med “I go You go”. Ja, jag är väldigt nöjd över veckans pass.

Veckans dokumentär: “Fittest on Earth: A Decade of Fitness” . Om du ha 1 h och 55 min till övers och gillar träning, då är den här ett måste. Att få se de här atleterna och ta del av hur de tänker är riktigt inspirerande.

Veckans mest like:ade bild: Det blev denna nedan som ni gillade mest på Instagram denna vecka.

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons