Beijer
Hälsa & Fitness
MatVardag

Två banana split, tack!

Morgonen började med lite jobb på studion innan jag tog mitt pick och pack och begav till Odenplan. Där skulle jag möta upp Alexandra för en andra frukost på populära Pom & Flora. Vi kom till cafét under en bra tid då det fanns bord. Som många av er vet är det inte alltid det lättaste då det är ett väldigt populärt ställe.

Nåväl, efter lite beslutsångest över vad jag skulle beställa blev det deras banana split och en cappuccino var till oss. Hur mumsigt som helst. En riktigt bra val! Dock är det inte så smart att dricka varmt när det är varmt ute…jag höll på att smälta bort (nej, men nästan).

Ni ser ju hur varm jag ser ut på bilden. Ni vänner som känner mig, om ni tittar ut i fönstret som jag gjorde kanske ni ser min vän från 13 års åldern som sitter där ute. Ja, det roliga med Pom & Flora är att man träffar alltid på någon man känner. Tänk om man skulle sitta där en hel dag. Undra hur många vänner och bekanta man skulle träffa då? Kanske ska testa det någon gång.


​Hur Instagramvänligt är inte Pom & Floras frukostar? Väldigt, enligt mig.

Lämna en kommentar

Annons
Annons