Beijer
Hälsa & Fitness
MatRecept

Recept på min favorit, smoothie bowl

Nu är smoothie-perioden här för min del. Under sommaren brukar jag få dille på smoothie bowls. Smoothie bowl är otroligt gott och det bästa av allt, det går ju på NOLLTID att göra. En till positiv sak är att du inte behöver så många ingredienser för att få den god och mättande.

Såhär ser mitt recept ut som jag kör på just nu. Hoppas du gillar smoothien lika mycket som jag gör. Självklart kan du variera din topping.

Recept:
1-2 dl hallon och blåbär
1 banan
1-2 dl havredryck
1 skopa vaniljprotein

Toppingen som jag väljer att ha varierar, men just nu är den nästan alltid samma lika. Det är jordnötssmör, chiafrön, havregryn, quinoapuffar och granatäpple.

Så, vad säger ni, blir det kanske en smoothie bowl idag?

Lämna en kommentar

Annons
Annons