Beijer
Hälsa & Fitness
HälsaLivsstil

En bättre presslunch med Tropicana Essentials

I går efter jag hade fått mitt hår fräscht och fint begav jag mig till Ekobaren vid Centralbadet för en presslunch med Tropicana Essentials och JCP Nordic. Under lunchen höll Sofia Ståhl “PT-Fia” en kort föreläsning om balanserad hälsa där hon tog upp en hel del igenkännande punkter. Trots att jag vet mycket och jag känner igen mig i typ allt hon säger är det så viktigt att bli påmind av någon annan i den här branschen.

Sofia Ståhl “PT-Fia” pratade om stress, hälsa & välmående

Jag hade ett superbra lunchsällskap. På bilden kan man se varför jag hamnade på närakuten idag. Kinden. Visst har jag mat i munnen, men sådär mycket brukar jag inte hamstra.

Till lunch serverades en jättegod vegansk sallad. Stor i maten som jag är hade jag behövt lite till av något mer 😉
Till vår lunch fick vi testa på de tre nya smakerna från Tropicana Essential, Inner Balance, Berry Boost och Vitality. De var verkligen supergoda och jag ser fram emot helgens frukost då jag ska dricka ett glas…eller två.
Innan lunchen var över fick vi självklart en söt lite efterrätt “raw cake” som var riktigt god. Kakan och kaffet smakade väldigt bra tillsammans.
Tack Tropicana, Jcp Nordic och Sofia Ståhl för en supermysig lunch!

Lämna en kommentar

Annons
Annons