Beijer
Hälsa & Fitness
Träning

Bildregn från gårdagens Outdoor Bootcamp

I går var det äntligen dags för starten av Outdoor Bootcamp i Humlegården med Marie Emre och mig. Det var en underbar sommarkväll tillsammans med 14 träningsglada och starka tjejer. Jag blev verkligen imponerad över hur alla kämpade och peppade varandra. Nåväl, nu tänkte jag dela med mig av gårdagens träningspass i form av ett bildregn.

Sjukt glada coacher <3

Vi började klassen med att gå igenom alla övningarna inför klassen och därefter gick vi vidare med en uppvärmning. Jag hoppas verkligen att ni som läser inlägget och tränar mycket inte struntar i uppvärmningen. Uppvärmning är otroligt viktigt för att just förbereda kroppen för fysisk aktivitet.

Under klassen serverades Vitamin Well

Tack alla för en fantastisk kväll!
Om du som läser det här inlägget också känner för att vara med är det bara att höra av sig.
GO GO GO!

Lämna en kommentar

Annons
Annons