Beijer
Hälsa & Fitness
Träning

Ett träningspass på kampsportslabbet för att testa Alphaskin

Ni som följer mig på Instagram såg säkert på min story i tisdags att jag tränade på Kampsportslabbet med ett gäng grymma tjejer. Det var så att vi var inbjudna till ett träningspass (i samarbete med Sportamore och Adidas)  i ledning av Fannie Redman för att testa på Alphaskin som är en ny kompressionskollektion från Adidas.  

Vi körde ett superkul kampsportspass blandat med brottning och boxning. Jag älskar att testa på nya sporter som jag inte tidigare testat på. Det här var verkligen hur kul som helst. Att träna i snygga kläder gjorde inte saken sämre direkt. Jag älskar Alphaskin och har både det blåa och svarta setet. Om du vill läsa mer om vad vi tyckte om Alphaskin kan du klicka in här.

alphaskin adidasTyvärr levde jag i nuet under passet och glömde bort att ta bilder, men om jag får fram några kommer jag definitivt publicera dem. Dock hann jag ta ett kort inne på toaletten…det hinner man alltid 😉

Lämna en kommentar

Annons
Annons