Beijer
Hälsa & Fitness
Livsstil

En kväll med power womens, entreprenörskap, skratt och spa

Tänk att en januarikväll mitt i veckan kan vara precis det en behöver. Träffa ett gäng härliga människor, få ny energi i form av en fantastisk workshop, frisk vind och mycket skratt. En kort sammanfattning av gårdagens härliga SPA-event med Best of you.

 

I torsdags vid 18:00 befann jag mig på Clarion Sign Hotel, 8 våningar upp där jag hade blivit inbjuden av bästa Best of You. Vi var ett gäng power womens som hade samlats. Jag slänger in det engelska ordet då jag inte vet om jag ska säga powertjejer eller powerkvinnor, hehe. När är en egentligen tjej och när är en kvinna? Finns det en ålder på det? 

Vi började kvällen med mingel, skratt och ett glas alkoholfritt mousserande, vilket var en superstart. Ni ser, man kan inget annat än att bli otroligt glad och fnissig när man hänger med de här girlsen! Underbara tjejer!

Därefter tog vi hissen ner för en föreläsning/workshop med inspirerande Maria Swanström som pratade om entreprenörskap, var en lägger sin energi på, att livet är till att levas, to be list och mängder av annat inspirerande.

Jag skulle egentligen kunna ta upp hur mycket som helst som sades under workshopen, men en sak jag fann väldigt intressant var att under en dag tänker vi människor ca 100 000 olika tankar, MEN bara 5 % av dem är nya. Vi människor är ju fyllda av känslor och våra känslor skapar vårt beteende som till slut blir våra vanor. Det är alltså inte så konstigt att vi gillar vanor, men vi behöver ju bryta de här vanorna ibland för att andra saker ska ske och vi behöver tänka annorlunda. Lättare sagt en gjort.

Jag får alltid en liten kick efter föreläsningar som den Maria höll i. Tänk om man kunde gå på föreläsningar mer ofta än vad jag gör idag. Det vore ju helt magiskt! Jag tror faktiskt att jag ska gå på hennes föreläsning nästa söndag också för att få ta del av den längre versionen.Efter workshopen begav vi oss upp på våning 8 igen för att fortsätta mingla och att spa:a. En supermysig kväll och tänk att en torsdagskväll i slutet av januari kan vara så härlig!
Älskar bilden ovan, vilket kodak moment va? Det var otroligt blåsigt vid poolen, vilket var iofs väldigt uppfriskande, enligt mig.Innan vi gick från Clarion Sign fick vi med oss hem varsin välfylld goodiebag. Superfina saker som jag kommer ha en stor användning för. Ett stort tack till Best of You och fantastiska Henriette för en underbar kväll!

4 kommentarer

  1. Tack snälla för detta fina blogginlägg <3 Så trevlig att du kom! Haha, tenkt presis samma sak! När säger man kvinna och när säger man tjej, haha!

  2. Tack snälla för detta fina blogginlägg <3 Så trevlig att du kom! Haha, tenkt presis samma sak! När säger man kvinna och när säger man tjej, haha!

  3. Tack ska du ha fina Henriette. Alltid lika trevligt att komma på dina events <3

    Haha, ja, det är väldigt förvirrande! Ibland vill jag skriva kvinnor och ibland tjejer, men vad är korrekt!? ?

  4. Tack ska du ha fina Henriette. Alltid lika trevligt att komma på dina events <3

    Haha, ja, det är väldigt förvirrande! Ibland vill jag skriva kvinnor och ibland tjejer, men vad är korrekt!? ?

Lämna en kommentar

Annons
Annons