Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

Gårdagens träningsevent, #selfxworkoutparty

Igår någon gång efter 18:30 mötte jag upp Maria vid Åhléns, Skanstull för att därefter gå till Clarion Sign Hotel där träningseventet Selfxworkoutparty skulle äga rum.

Väl på plats blev vi välkomna av Nicole Falciani som anordnat eventet i samarbete med Self omninutrition. Efter lite mingel startade träningspasset igång vilket var ett riktigt tufft parträningspass. Så kul att gå med Maria som också är PT och grym på träning. Vi körde på riktigt bra och svetten rann ordentligt på oss båda. Precis så det ska vara!

Passet var uppdelat i två block där vi körde 4-5 parövningar i varje block. Började första varvet med 40 sekunder, andra 30 och sista 20. Sjukt jobbigt, men så kul! Det var allt från knäböj med varandra på ryggen, armhävningar där ens partner hoppar över en när man är nere i en armhävning och kryper under en när man pushat sig uppåt till en hög planka, burpees, höga knän, hoppa på ett ben och putta varandra etc. 

Tack för en sjukt rolig och svettig kväll med bästa träningssällskapet! 

Lämna en kommentar

Annons
Annons