Beijer
Hälsa & Fitness
Charlotte tipsarMin träning

Bildregn från STHLM heartbeat

Vilken fantastiskt härlig dag jag har haft idag på STHLM Heartbeat på Fotografiska eventhallar. En dag där jag fått nätverka med braschkollegor, tränat, fått ta del av intressanta workshops och skrattat. Inte helt fel på en lördag, enligt mig.

Dagen började med att jag mötte upp Marie vid Slussen. Därifrån gick vi till Fotografiska och startade eventet med Soma Move. Soma Move är en underbar klass och det är riktigt trist att Sats tog bort den från sitt gruppträningsutbud för några år sedan. Idag blev jag påmind om hur mycket jag älskar klassen. Linus som är grundaren till Soma Move höll i dagens klass och han gjorde ett fantastiskt bra jobb. Jag vet inte hur jag ska beskriva Soma Move mer än att du måste uppleva den.

Här ovan är från klassen Soma Move. Bild lånad från Karin.
Efter klassen träffade jag på härliga Moa som ni ser på bilden nedan.
Moa bloggar på Womens Health, klicka in på hennes blogg här.

Efter första klassen minglade vi runt och fyllde på med ny energi. Min energi fick komma från Add Ice cream och en liten sipp av oat latte från Planti.

Marie och jag.
Marie kanske du känner mer igen om jag säger, The workoutplan. Hon har boot camps endast för tjejer.
Här bloggar hon.

Efter mingel och glass begav vi oss in igen för lyssna på Jørgine Vasstrand, eller Funkygine som många känner igen henne som. Hon hade en liten kortare föreläsning om hur hon lyckats på sociala medier och hur hon tänker kring samarbeten med olika företag.

Dagen fortsatte sedan med en supergod lunch från Valio där de presenterade deras senaste produkt, MiFú. MiFú är ett stekbart mjölkprotein som du kan använda i varma rätter istället för kött, fågel eller fisk. Vi bjöds på MiFú con carne vilket var riktigt gott. Detta ska jag lätt laga hemma framöver då jag är på jakt efter vegetariska rätter.

Eftermiddagen fortsatte sedan med två workshops och två klasser. Den ena föreläsningen, Feet First, höll Sotiris Danos leg. Naprapat i. Den handlade om vikten av en vältränad fot, vilket jag tyckte var riktigt intressant. Jag tycker ju allt som har med kroppen att göra är sjukt intressant.

Därefter presenterade SATS, Barre Toning. En balettinspirerad klass där vi jobbar bredvid en Barre. Barre toning var skön, men trodde att den skulle vara ännu mer jobbig än vad jah upplevde den. Dock passade det perfekt att röra på sig innan den andra workshopen, Elvie. Den workshopen handlade om bäckenbottenträning och om ett verktyg som du kan använda för att se om du kan aktivera bäckenbotten. Sjukt coolt. Vi fick även testa på några övningar

(Bild lånad från Karin)

Därefter var det dags för mig att bege mig hemåt. Tack underbara Sofia Bursjöö för ett fantastiskt bra anordnat event, härliga klasser och bra partners/sponsorer.

Ni kommer få ta del av min goodie bag senare och det var inte en dålig en, utan bara en massa bra och härliga saker.

 

2 kommentarer

  1. Tack fina Charlotte för att du spred så härlig energi under dagen och så roligt att du gillade det! Stor kram! Älskar hur du presenterar eventet och är sådär inkluderande som vi alla (i min mening) borde vara!

Lämna en kommentar

Annons
Annons