Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

Helt klart den godaste presenten på länge

Igår när jag kom hem från en lång dag hittade jag ett fint paket på mitt bord. Att det stod Parrots på paket gjorde det hela så mycket bättre. Jag är ett stort fan av naturgodis och Parrots är helt klart en av mina favoriter och har alltid varit det. Just nu har Parrots kommit med en del nyheter och det kan man ju bara inte missa. Jag kan ju berätta att tisdagskvällen blev så mycket bättre och godare.

Jag fick testa på två nya bars som var riktigt goda vilket passade perfekt till mellanmålet idag. Den ena barsen som jag testade var som en fröbar. Den innehöll en massa frön som pumpafrön, solrosfrön, chiafrön och quinoa, mandlar, dadlar m.m. Positivt med baren var att den var fri från palmolja, tummen upp för det! Till dig som inte äter gluten var den även glutenfri.

Jag som äter både gluten och laktos OCH ÄLSKAR naturgodis njöt av den mest färgglada godisskålen på länge igår. Nomnomnom! Många favoriter i en och samma skål, men mina två favvosar var nog popcorn med överdrag av yoghurt och de rosa naturgodisarna! Jag vet inte om jag tycker det är synd eller bra att jag inte bor nära en affär som säljer Parrots. Det kanske hade blivit farligt för min del 😉

Supertack Parrots för den fina presenten!

 

4 kommentarer

    1. Heej! Jag vet faktiskt inte. Det är inte många butiker iaf. Där jag har handlat lösvikt är på Ica vid sjöstaden (mårtensdal). Hör av mig så fort jag vet var de säljs ???

    2. Hej igen Karoline,
      Du kan hitta Parrots på Urban Deli på Nytorget och Hemköp Hornstull 😀

Lämna en kommentar

Annons
Annons