Beijer
Hälsa & Fitness
BeijersKitchenRecept & Mat

Söndagsmys med långfrukost

God morgon eller ska jag kanske säga god lunch, eller nåt i den stilen? Det är söndag och då är mina morgnar oftast lite längre. Idag har jag en ledig dag och det njuter jag med en långfrukost med kesobröd, ägg och go’kaffe. Som jag längtat efter denna dag! Älskar mognar som dessa.

Även då jag lagt ut receptet på kesobröd några gånger tidigare är det många som frågar om receptet på dem så självklart lägger jag ut receptet igen. Det lättaste och en bland de godaste frallorna jag vet 🙂

Mixa 200 gram havregryn, 200 gram keso och 2 ägg. Därefter formar du degen till 4-6 st frallor, lägger på en plåt med bakpapper på, in i ugnen på 200 grader i ca 15-20 minuter.

 

Hoppas du också har en mysig söndagsmorgon och får en härlig dag! 

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons