Beijer
Hälsa & Fitness
Charlotte tipsarMin träning

Veckans sista booty/leg-övning, knäböjshopp

Veckans sista booty/leg-övning ser ni ovan. Det är knäböjshopp upp på trapporna! Videon gör att jag verkligen längtar till våren och utomhusträning, älskar att vara utomhus och träna. Vem gör inte det? Jag kommer verkligen ihåg när Sara och jag körde ett pass utomhus förra våren och avslutade just med 100 stycken knäböjshopp upp för trapporna.

Denna övning kan du göra hemma, på gymmet, utomhus och egentligen var som helst. Det enda du behöver är dig och din kropp. Börja med att gå ner i en knäböj lugnt och fint därefter hoppar du explosivt upp med hjälp av fötterna som du trycker ifrån marken.

Det viktiga när du utför ett knäböjshopp är att du tänker på tekniken. Det är ju fortfarande ett vanligt knäböj så slarva inte med tekniken bara för att du ska hoppa explosivt upp. Ha inte bråttom. Teknik först och sedan tempo.

Kör hårt!

Nästa vecka kommer det bli en vanlig vecka med olika tips, men så småningom när jag mår bättre och min energi är tillbaka så kommer fler roliga träningsveckor.

Jag hoppas du har uppskattat dessa tre veckor med olika övningar för mage, ben och rörlighet. Om du har önskemål med tips, tveka inte att höra av dig så ska jag göra mitt bästa för att fixa det 🙂

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons