Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

Fredagens workout parties

I fredags var det dags för Workout parties som är ett träningsevent med en härlig partykänsla på Annexet i Stockholm. I fredags var jag nog inte så pepp då jag upplevde eventet lite sämre än vad det tidigare varit. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det var som saknades, kanske den här riktiga partykänslan? Jag skulle tycka det vore grymt om de hade riktiga barer och serverade BCAA, Proteinshakes och typ Nocco för att få mer en känsla av häng i baren och så. Hmm…jaja, jag var inte långvarig på träningsfesten. Jag stannade på eventet i kanske två timmar för att sedan åka hem och ha en mysig fredagskväll med middag framför tvn och somna vid halv tio, haha.

Jag kanske ändå ska berätta lite om eventet för dig som tidigare inte besökt Workout Parties. Dörrarna öppnas upp klockan 17 och då kommer du in i en stor lokal med hög partymusik och med samarbetspartners till Workout Parties med sina montrar. Mellan kl 17-18:30 går du runt och minglar, pratar med sponsorerna/samarbetspartners om deras produkter/tjänster och får även provsmaka deras produkter och delta i olika tävlingar.

Jag och bloggkollegorna, Pischa och Elmina.
Här var precis i början vilket ni kan se då det var helt tomt i bakgrunden.

I fredags var det Simon Sköld som höll i det första träningspasset som innehöll en hel del parövningar. Jag var själv inte med utan stod och tittade på då jag är en torrboll. Övningarna såg väldigt roliga ut och deltagarna hade det kul. Alla hade ett leende på läpparna. Dock behöver man som deltagare tänka lite hur mycket som man vill träna och få ut av den träning som körs. När du står nära scenen är det väldigt svårt att utföra övningarna då det är otroligt trångt ju längre fram du är. Om du verkligen vill få ut mycket av träningspassen är det bäst att stå längre bak då det är mer plats. Efter Simon Skölds pass gick jag och mitt sällskap hem. Därför missade jag det andra träningspasset som Mikaela Laurén höll i. Jag kan tänka mig att det var ett bra sådant.

Innan vi gick fick vi varsin goodie bag. Denna gång var goodie bagen betydligt bättre än förra gången då den mest innehöll broschyrer. Jag är iaf mycket nöjd med min fredagseftermiddag och att jag fick en mysig fredagskväll hemma med. De där fredagarna har blivit guld värt för mig.

Fina Elmina och jag 

Lämna en kommentar

Annons
Annons