Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

Reebok Burpee challenge

Idag var jag inne i stan för ett litet ärende. Då en fågel hade viskat i mitt öra att det pågick en Burpee Challenge inne på SATS Regeringsgatan sprang jag självklart dit för en snabbvisit.

Väl på plats fick jag sådan prestationsångest. Jag tänkte liksom att jag har inte tränat explosivitet eller kondition på ett väldigt bra tag nu, kommer jag ens att klara tio stycken? PLUS förkylning på det. Ahhhh, tävlingsmänniska som jag är vill jag inte vara sämst…never ever.

Efter lite pepp från Sara var det bara att göra det. Jag älskar ju Burpees så varför hålla på att tönta sig liksom. Jag körde på och knep än så länge en första plats. Det är några timmar kvar på tävlingen och jag hoppas verkligen att jag får hålla min placering. Hur kul vore det inte med ett par nya skor från Reebok?! Jag skulle tycka det vore toppen!

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons