Beijer
Hälsa & Fitness
Charlotte tipsarMin träning

Träning på BE.CORE

Idag vid lunch mötte jag upp fina Marie för ett träningspass på BE.CORE på Tulegatan. Jag var riktigt förväntansfull, dock lite rädd för om det skulle vara mycket benträning. Jag har ju just nu den sjukaste träningsvärken i ben och rumpa efter 3D-träningen i onsdags. Det är galet, har inte känt en sådan träningsvärk på riktigt länge!

Väl på plats fick jag ett varmt välkomnande och jag kände mig bekväm på en gång trots att träningen skulle utformas på en Megaformer som jag aldrig rört vid tidigare. BE.CORE var en fantastisk träningsupplevelse då vi jobbade med långsamma och kontrollerade rörelser på själva Megaformern. Det jag verkligen gillade var att det hela tiden var ett motstånd. Det fanns liksom ingen vila någon gång. Klassen började med olika magövningar som sedan gick vidare till ben och rumpa. Till er tjejer och killar som vill bygga en booty, ni måste bara testa BE.CORE. När benövningarna äntligen var slut (äntligen för att jag hade sådan träningsvärk) gick vi vidare på rygg och bröst. Vi avslutade passet med fler magövningar och de var G A L E T tuffa. Imorgon kommer min mage ha en skön träningsvärk eller nog hela kroppen.

Som sagt, det här var första gången för mig och ibland var det lite förvirrande med megaformern. Vad är bak och vad är fram? Kommer jag ramla av? Vad betyder de olika namnen som instruktören säger att vi ska göra? Fast det ändå kunde kännas förvirrande kände jag en trygghet. En trygghet att en instruktör går runt och ser till att vi gör rätt eller pushar oss lite till. Det var ett plus att alla andra deltagarna hade tränat det här tidigare för då kunde jag titta på dem flera gånger när jag själv var osäker på någon övning.

Avslutningsvis, jag kommer DEFINITIVT fortsätta med BE.CORE. Jag älskade att det var så jobbigt, men att det var något helt annat än styrketräning. WOW, säger jag bara. Jag tror jag kommer bli hooked eller om jag redan är det, 50 minuter gick riktigt fort också!

Det bästa av allt är att Marie ska börja undervisa i klasserna från och med nästa vecka och ni kan gissa vem som kommer gå på dem?! Ehhh…ME! Om du också vill testa tycker jag att du besöker Becore.se och bokar in dig. Det är en upplevelse!

Tags : BE.CORE

Lämna en kommentar

Annons
Annons