Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

3D-träning

I eftermiddags mötte jag upp Ronny på Sats Sjöstaden för träning. Vi hade inte bestämt innan vad vi skulle träna, men Ronny “råkade” ha två 3D-mattor i väskan. Eh okej, det var alltså 3D-träning på schemat. Inget mig emot, tvärtom.

Jag har aldrig testat på den träningsformen tidigare och har mest tänkt att det där är nog inget för mig. Jag tycker det bara sett så roligt ut när folk har kört fullt ut på mattan och sett helt svettiga ut. Efter idag förstår jag mer om träningsformen och jag gillar den. Jag fick en grym kontakt i mina sätesmuskler och lite svettigt blev det med.

Jag kommer lätt testa på 3D-träning fler gånger och jag vill gärna lära mig mer om det. Det jag gillade med träningen var att det var så pass dynamiskt som det var. Ett sjukt bra komplement till min styrketräning faktiskt. Jag älskar att testa på nya träningsformer! Jag blir så pepp av att lära mig nya saker och låta kroppen jobba annorlunda än vad den är van vid.

 

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons