Beijer
Hälsa & Fitness
Personligt

Hipp hipp hurra, idag är det min födelsedag! 

Idag är det min födelsedag och jag älskar födelsedagar. Jag kommer nog aldrig bli för gammal för det. Jag har verkligen blivit uppvaktad även då klockan inte ens slagit ett. 

Morgonen började med en fantastisk födelsedagsfrukost med kesobröd och stora och goda pannkakor med bär, kvarg och jordnötssmör. Vad annars, eller hur? Lite standard här hemma.

Det var inte bara en födelsedagsfrukost jag blev uppvaktad med utan fick även en present, wohoo! En jättefin Daniel Wellington klocka. Jag hade liksom glömt bort att jag velat ha en och så fick jag en nu. Älskar överraskningar. Blev hur glad som helst!

Ikväll blir det mer firande med familjen med en massa god mat. Det ser jag verkligen fram emot!

Lämna en kommentar

Annons
Annons