Beijer
Hälsa & Fitness
ArtiklarPersonligt

Här tränar jag i mina power tights

I morse ringde klockan 05:50 och jag var bara tvungen att snooza tio minuter till då jag kände mig ganska trött. Fem minuter senare var jag pigg och tog fram mobilen för att titta igenom mailen innan klockan skulle ringa igen. I min mailkorg hittade jag ett utskick från Sportamore, klickade in och tittade igenom erbjudandena och såg helt plötsligt en bild på mig där.

15665812_10157819419220214_4900101756522683743_n

Wohoo, där var jag i världens power tights. Tänk vilken tur jag har som fick möjligheten att hoppa in och testa på det här. Det här med att stå framför kameran och visa upp träningskläder. Jag älskar träningskläder och älskar att träna så det här kändes ju bara kul. Nästan som en vanlig dag på jobbet minuset att en fotograf fanns på plats, haha.

Jag blir så glad när jag får förfrågningar som dessa. Jag menar, det tillhör ju inte vanligheten direkt. Jag hoppas jag får se fler bilder snart. Jag är ganska nyfiken av mig ju!

Sportamore och fotografen Pavel Maira gjorde ett grymt jobb och väldigt professionellt. Det var liksom inga konstigheter vilket jag uppskattar något otroligt. Tack för det!

Om du vill se mer från den senaste kollektionen från Blacc, klicka här.

 

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons