Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

Kesobröd till mellis

På måndagar är jag oftast ledig fram till eftermiddagen och så var det även denna måndag. Det är ganska skönt att ha det så, men jag älskar att jobba så det gör mig inget att ha en vanlig dag heller.

Denna dag har spenderats inne i stan, iaf två timmar, sen fick det räcka för mig. Det här med att shoppa är så svårt och att handla julklappar är banne mig svårare. Jag skulle behöva en personal shopper eller nåt i den stilen, tror jag. Som ni förstår kom jag hem tomhänt. Imorgon ska jag lösa julklapparna, försöka iaf.

Om cirka 30 minuter ska jag bege mig till jobbet för att köra mina kvällskunder och det har jag laddat upp för med mellis. Idag blev det kesobröd med kaffe, nomnom. Det är otroligt lätt att tillaga kesobröd, därför passar det så bra till både frukost och mellanmål. För tre små bröd använde jag 100 gram keso, 100 gram havregryn och 1 ägg. Jag mixade alla ingredienser, formade de till tre frallor, in i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter.

Lätt som en plätt!

 

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons