Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

Testat på nytt gym 

Äntligen, äntligen och äntligen orkade jag med lite träning idag. Det blev ett lugnt rygg- & tricepspass på Elit Sports Club. Kul att testa på ett nytt gym och se vad för utrustning de har. Gymmet var otroligt litet, men då det inte var mer än fem personer på gymmet under tiden vi var där var det inga som helst problem. Inga problem alls så länge inte alla fem personer ska köra knäböj eller någon övning med en skivstång samtidigt då det bara fanns en skivstång. Tur att jag bor nära om en skivstång skulle behövas, då kan jag ta med min alldeles egna 😉

Utöver att det bara fanns en skivstång, gillade jag gymmet. Det är mysigt och effektivt med ett gym precis utanför dörren och att man kan dra dit under vilka tider som helst nästan. Perfekt för morgonträning då de öppnar vid fem. Det kan hända att jag kommer bli en stammis.

Nåväl, här nedan ser ni några bilder från dagen pass. Nedanför bilderna kommer en beskrivning på passet.

Mitt pass idag:
Latsdrag 12 reps x 3 set
Bredd rodd 12 reps x 3 set
Lats pulldown + några pullups efteråt, 12 reps x 3 och så många pullups det går
Hög rodd/face pulls 12 reps x 3 set
Dips 10 reps x 3 set
Triceps push down 10- 12 reps x 3 set
Mage i en ställning med en halv bosuboll, leg drop fast omvänt 12 reps x 3 set

Det här var en perfekt avstickare mellan pluggandet! Nu är det dags för plugg igen.
Imorgon gäller det och vi får se om jag får mitt licenskort i kostrådgivning.
Vi håller tummarna!

Lämna en kommentar

Annons
Annons