Beijer
Hälsa & Fitness
Personligt

Mall of Scandinavia, Foodora och Skam

Vilken mysig helg jag har haft trots en jobbig förkylning. Gårdagen spenderades på Mall of Scandinavia och vi var inte ensamma direkt. Det var smått kaos, dock känns det som att det är mer människor i själva gallerian än i butikerna faktiskt. Vi kom inte hem tomhänta utan jag köpte med mig blommor, kruka från R.O.O.M och ett minneskort till min nya GoPro. Ingen storshopping, men alltid något!

När vi kom hem tänkte vi beställa hem mat från Foodora, men det gick ju inge vidare. Vi började att beställa mat från en restaurang, men när betalningen skulle göras kom det upp att restaurangen helt plötsligt var stängd. Vi fick tänka om och beställde från en annan restaurang, och när vi skulle betala då stod det att det inte gick. Ehhh…vad är grejen med Foodora? Trodde det skulle vara smidigt och enkelt, precis så man vill ha det, men icke. Vi fick helt enkelt laga egen mat hemma. Det blev bönpasta med falafel, värsta lördagsmiddagen va? 😉 Till det tittade vi på den norska serien Skam som är sjukt bra. Perfekt att se på för att träna på norskan med. Längtar tills säsong två kommer på svtplay!

 

Här nedan kan ni se min nya kruka från DBKD. Älskar deras krukor och tycker att den mörkgråa passade perfekt till min lilla växt (vet inte vad den heter, haha). 

Lämna en kommentar

Annons
Annons