Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

En riktig drömfrukost

En ledig lördag, wohoo! Det var otroligt länge sedan jag hade det. När jag har en ledig helgdag vill jag alltid maxa det med en drömfrukost.

En drömfrukost blev det idag. Två sorters bröd, kesobröd och bananscones, bananpannkakor, honungsmelon, hallon, blåbär, jordnötssmör och kvarg. Nomnomnom. Otroligt lätt att tillaga frukosten så varför gör man inte det här mer ofta? Både gott och lätt ju!

Jag älskar ju även porslin som ni kanske märker. Min favoritkopp just nu är den blågråa från House Doctor och de små dricksglasen från Svenskt tenn. Tror att jag kommer shoppa lite mer porslin idag då vi ska spendera några timmar på Mall of Scandinavia. Med en redig frukost i magen känns det som en baggis, men vi får väl se. Jag och gallerior går inte alltid ihop.

Senare idag kommer receptet på bananscones så att du kan göra de till din frukost imorgon! 

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons