Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

Hej måndag!

Då är det dags att starta veckan, wohoo! Det blev många timmars sömn i natt så jag är pigg och riktigt utvilad, vilket är en skön känsla. Jag hade även en vilodag från träningen igår och det var nog bra då jag fortfarande har träningsvärk i hela kroppen. Det var ändå full rulle under hela dagen igår, men vid fem-tiden hamnade vi i soffan och såg på Svartsjön. Har ni sett den serien? Jag tycker det var en helt okej serie. Skönt att se något lätt och spännande när man inte orkar tänka. Kommer definitivt fortsätta se fler avsnitt, men det får bli på söndagar.

Det jag älskar med måndagar också är att jag kan njuta av min frukost i lugn och ro, helt underbart! Idag blev det bananpannkakor med kvarg, stekta äpplen och jordnötssmör. NOM! Jag verkligen älskar äpplen, så gott! Skulle kunna äta hur mycket som helst.
Nu är jag iaf riktigt laddad inför Prformance™-passet som jag ska köra med Sara idag på lunchen. Det ska bli skönt och köra lite annan träning än ren styrketräning vilket jag egentligen älskar, men variation är det bästa, tycker jag.

Nu är det dags att jobba lite framför datorn innan det är dags att bege sig. Ha en toppenmåndag!

Lämna en kommentar

Annons
Annons