Beijer
Hälsa & Fitness
Min träningPersonligtRecept & Mat

Just nu – frukost och Nyhetsmorgon

Just nu sitter jag i min soffa och äter min bananmosgrej, dricker kaffe och tittar på Nyhetsmorgon. Väntar även på att äggen ska bli klara och då passar det utmärkt att titta på debatten mellan Trump och Clinton. Väldigt roande faktiskt.

Förresten, ser ni min fina nya kopp från House Doctor? Jag älskar deras porslin och måste köpa tallrikar och skålar från dem med så det matchar fint när jag äter och bjuder över vänner.

Snart ska jag även fixa mig inför lite jobb innan jag åker till Bromma flygplats. Jag har fortfarande inte packat. Jag hakar upp mig på att vi ska ha varma kläder. Jag har inga varma utomhuskläder. Jag har inte ens ett par vantar, bara ett bar tunna skinnhandskar. Ni förstår nivån.

Jag är ingen träningstjej som gillar att springa i berg och sånt…tror jag iaf. Jag har väl märkt att jag uppskattar den träningen liiiiite då jag älskar naturen, men ja, jag kanske inte vill förstå själv att jag kanske gillar det lite. Jag gick ju på en liten tur i somras ju (bra att norrmän säger “gå på tur” om allt. Då går jag på tur hela tiden). Sakta men säkert kanske “Stockholms-tjejen” som fryser på vintern blir en redig tjej som går på tur och sånt där. Har bra och varma kläder och skor. Vi får väl se.

 

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons