Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

Lunchträning

På onsdagar är det lunchpass som gäller. Som jag nämnt tidigare kör jag Energy och ABSolution på varandra. En väldigt bra kombo och även en tuff sådan. Jag kommer fortsätta med de två klasserna en månad till därefter ska jag ha mitt första uppehåll från gruppträningen sedan 2012. Det kommer både kännas konstigt och skönt då det varit så mycket med Pt-jobbet nu. Det är svårt att lägga 110% på de båda om man kör en massa klasser.

Idag var det fullt ös på klasserna. Om du vill testa någon av klasserna är det bara att säga till så fixar jag en gästplats såklart. Jag tajmar alltid fel med min benträning. Jag har oftast träningsvärk samma dag som Energyn vilket är inget att rekommendera. Energy innehåller inte bara kondition utan även jättemycket ben/rumpa. Testa så får ni se!

Nu ska jag återgå till jobbet och ikväll blir det yoga igen. Just nu är jag inte ett dugg sugen på det då jag har en massa att göra egentligen…som att packa inför Åre-resan till exempel.

2 kommentarer

  1. Kanske kan ses som en ytlig fråga, men tänker fråga iaf (hoppas det är okej, känns som om det är enormt tabu). Tränar för att bli stark, frisk och även snygg. Det går fantastiskt bra med de två första sakerna,bli starkare o starkare och har lyckats hålla mig frisk en längre period så är enormt nöjd o glad. Men mitt tredje mål är att få “tajtare” kropp, mer synliga muskler och bli av med extra kilon… Hur ska jag tänka där? Kosthållning? Träning?
    Fråga 2,äter mkt veg men är orolig att jag inte får i mig tillräckligt med protein. Hur tänker du kring detta? Hur får du i dig protein? Vid vilka mål? Tips kring detta 🙂 .

    1. Heeey C! Härligt att träningen går bra, att du känner dig frisk och stark! Det tycker jag är det viktigaste och sen om man vill få en “tajtare” kropp är det bara ett plus. Jag förstår hur du tänker med den frågan och jag skulle kunna skriva en novell här. Det är många som ställer samma fråga som du gör. Det får bli ett inlägg under dagen. Hoppas det är okej! Kraaam

Lämna en kommentar

Annons
Annons