BLOGGMENY

Jag verkligen älskar fredagar. Så sköna dagar. Idag började jag 07 på morgonen och slutade vid 12. Helt okej dag va?

Efter jobbet åkte Mathias och jag till Sportpalatset för ett ryggpass och lite triceps. Ett superskönt pass och jag tog mycket tyngre vikter än vanligt. Det är så kul att se att men faktiskt är mycket starkare än vad man tror. Jag hoppas på en skön träningsvärk imorgon. Dock har jag fortfarande träningsvärk från onsdagens yoga, hehe. Yoga kanske är något för mig iaf 🙂 Älskar träningsvärk!

Efter träningspasset tog vi en lunch på Reload på Sveavägen. Man får så sjukt mycket mat där. Vi tog sallad som man fick kombinera själv med massa grönsaker, kolhydrater och protein. Alltid lika gott!

Vi hade först tänkt gå och äta på ett ställe som säljer poke bowls, men sen var det lite för långt bort för hungriga magar.

Som sagt, Reload är alltid ett säkert kort, men vill testa på lite nya nyttiga lunchställen. Har du något bra tips som man inte får missa här i Stockholm? Tipsa mig!

Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar