Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Kostrådgivarutbildning på Paulúns

Äntligen har jag anmält mig till utbildningen kostrådgivare på Paulúns Näringscenter. Något jag har velat gå på under flera år då jag är otroligt intresserad av näringslära. Idag kan jag en del grundläggande inom näring och kost då jag jobbat inom det och varit otroligt intresserad av det med.

Jag har även tidigare gått Paulúns preparandkurs för kostrådgivare och beställt böcker från dem för att vara så redo jag bara kan. Ni märker att jag varit där omkring och nosat, och ja, efter X antal år är jag nu mer än redo.

Att äntligen ha bokat och fått en plats känns så kul! Så i slutet av november sätter utbildningen igång, wohoo! Självklart ska ni få följa med mig på resan då. Jag har ju en vision om att börja videoblogga också och det vore ett perfekt tillfälle att börja med det under utbildningen. Vad tror ni om det? Eller ska jag kanske börja tidigare?…hmm det återstår att se.


Det bli även läsning av denna bok med. Andra gången nu, men det behövs så jag förstår och kan få ut så mycket som möjligt av utbildningen. Det kommer vara så mycket nytt för mig så att vara lite förberedd är ett plus!

Lämna en kommentar

Annons
Annons