Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

En fredag med Bieber, dans och godis

I torsdags fick jag ett sms från Sara där hon skrev att hon hade vunnit biljetter till Justin Bieber. Hon undrade om jag ville med. Ehhh, vem säger nej till biljetter till Justin plus att få hänga i VIP lounge (med mat, toaletter utan kö, dryck och sköna människor) och inte behöva sitta med en massa gråtande och skrikande tjejer. Jag sa ja på en gång, what else?!

Så, igår runt halv 7 på kvällen infann vi oss på Tele2 Arena. Vi började med mousseraande (alkoholfritt såklart. Om ni inte visste det så har Sara snart varit nykterist i fyra år. Inspirerande) och godis. Vid varje bord fanns även selfiepinnar med olika motiv på vilket var superkul att leka med, vilket ni kan se på bilderna.

När konserten väl drog igång var det fullt ös där vi stod. Vi hade fått biljetter till lite längre fram i arenan, men eftersom att det var så trevligt i loungen stannade vi kvar där och såg konserten från högre höjder. Jag tycker konserten var helt okej och många låtar kunde man dansa till. Jag hade inga förväntningar då jag inte lyssnat på Bieber alls, men måste säga att jag är mycket nöjd. Det är superkul att få höra en världskändis köra loss också. Äntligen fick jag höra hans låtar och se vem han faktiskt är. Att han är populär har jag förstått och igår förstod jag det med alla skrikande tjejer. Tur att öronproppar fanns, hehe.

Supertack Sara för en fantastisk rolig kväll!

Lämna en kommentar

Annons
Annons