Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

Oatmeal Raisin Protein Cookies

Då var det dags igen, ännu mer recept. Det blir bättre bilder på mina recept än på mina träningsbilder. Var på gymmet både idag och igår, men känns inte så kul att visa några push downs eller pull ups. Kommer däremot några magövningar ikväll istället som ni ska få ta del av.Nu, tillbaka till mina fantastiskt goda havrekakor med protein i. Älskar havrekakor och ett glas mjölk till, nomnomnom! Bästa! Dessa kakor gjorde jag igår på kvällen, och det tog bara 15 minuter från att hälla i första ingrediensen till att kakorna var färdiggräddade.

Här ska du få receptet om du också vill testa dessa godbitar. OBS, till dig som älskar kaffebröd och småkakor kommer du nog inte uppskatta dessa då det blir en väldigt osöt kaka, men jag älskar det!

Ingredienser 6-8 st kakor:
1,5 dl havregryn
2 msk vaniljprotein
1 tsk chiafrön
2-2 msk valfri mjölk (Jag hade havredryck)
1 msk kokosolja
1-2 msk russin
1 msk sukrin eller stevia strö
0,5 tsk bakpulver
För att smaksätta kakorna kan du även tillsätta kanel, vaniljpulver och kardemumma efter smak.

Beskrivning:
Börja med att blanda samman alla torra ingredienser och tillsätt sedan kokosoljan och mjölken. Blanda ihop alla ingredienserna till en smidig och fin deg. Därefter klickar du ut en sked med deg på en plåt med bakplåtspapper på. Självklart får du forma kakorna hur du vill ha dem, tjocka eller tunna.
Sedan skjutsar du in plåten i ugnen på 175 grader i ca 8minuter. Easy peasy!

Om du inte har proteinpulver hemma eller inte vill använda dig av det, kan du utesluta det utan problem. Samma sak gäller chiafröna med.

Lycka till med kakbakandet och hoppas du gillar dem!

 

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons