Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

Tungt pass

Då var man som sagt tillbaka till träningen. Om jag är i form? Helt ärligt, huvudet känns tungt, halsen är irriterad och kroppen känns svag. Tur att jag började idag då med träningen och inte när semestern är slut. Skulle kännas ganska tufft då. Att jag känner som jag gör, kan bero på att jag inte druckit något koffein idag. Jag håller ju på med att vänja av kroppen att inte dricka lika mycket kaffe som innan. Det har gått väldigt bra, men igår drack jag två cappuccinos till frukost, bara för att det var sista dagen i Köpenhamn.

Hur som, det var prick en vecka sedan jag körde ben och det kändes idag, kan jag lova. Benen var som spagetti. Det var nästan så att jag ville hoppa över träningen, men tänkte på träningsvärken jag skulle få och den ville jag inte missa. Plus, det mesta är mentalt.

Dagens pass bestod först av dynamisk rörlighet för hela kroppen, men med extra fokus på höftpartiet innan det var dags för leg day!

Det blev fyra bra och tunga benövningar som har gjort att mina ben känns som stockar och mina gluteus stenhårda, haha. Att göra utfall på slutet var banne mig den sämsta idén ever. Därav den låga vikten.

Knäböj 50 kg, 8 x 3
Raka mark 30 kg, 10 x 3
Hip thrust 40 kg, 12 x 3
Utfall 20 kg, 10 x 3

Kvällen kommer avslutas med power walk, har inte gått tillräckligt idag känns det som eller stegräknaren i mobilen säger det iaf.

Nu är jag pepp för en härlig träningsvecka!

Hur startade du din vecka? 

Lämna en kommentar

Annons
Annons