Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

Proteinpannkakor

Sista semesterveckan och därefter är det på’t igen. Ska bli kul att börja jobba igen, träffa alla mina härliga kunder och komma tillbaka till rutinerna.

Då det är sista veckan på semestern tjuvstartar jag redan nu att komma igång med rutinerna. Sova bra, träna ordentliga pass och äta bra och näringsrik mat, utan en massa stress där emellan. Självklart blir det lite läsning och träffa vänner också. Sjukt skönt!

Imorse gick jag upp vid åtta och satte igång med att göra iordning proteinpannkakor, en sats med vaniljprotein och en annan sats med chokladprotein. Till det blev det kvarg, hallon, mango, jordnötssmör, kokosflan och chiafrön. Det smakade riktigt gott efter en massa hotellfrukostar som kan vara lite tråkigt i längden.

I veckan som kommer jag bjuda på fler recept, mat och träningsinlägg. Ska försöka få ordning på den dåliga uppdateringen här.

Hör av er om det är någon speciellt ni vill läsa!

Lämna en kommentar

Annons
Annons