Beijer
Hälsa & Fitness
Personligt

En skön dag på Centralbadet

Idag runt tio-tiden mötte jag upp Amanda utanför Centralbadet för bara en mysig dag. Inga behandlingar utan bara catch-up på varandras liv. Mycket mysigare att hänga där än att ta en fika, eller hur?

Första timmen var vi vid spa-området och satt i varsin stol och pratade en massa. Vi tog inte ens ett dopp då vi hade så mycket att gå igenom. När vi var yngre brukade vi skriva upp punkter på vad vi skulle prata om när vi sågs, eftersom att det alltid var så mycket och inget fick glömmas bort. Det är något vi borde ha idag med, tror jag.

Efter en timmes babblande fortsatte vi uppåt till takterrassen och fortsatte där vi slutade. Helt underbart med sol och sommar! Tycker faktiskt denna sommar har varit helt okej solmässigt!

Vi avslutade sedan dagen med en lunch på deras restaurang, Ecobaren. Kan ju inte påstå att jag blev 100% nöjd med räksalladen jag beställde. Visst, den var god, men blev nog lite chockad över hur liten den var även då vi beställde den stora tallriken till och med, haha. Jag är nog en hungrig person och behöver en redig lunch. Tror jag blivit så bortskämd på vårt lunchställe på jobbet och det är nog inte många ställen som serverar så mycket mat som där (förutom Reload, där får man alltid mycket mat).

Jag är supernöjd med dagen och snart fortsätter den med en långpromenad. Det gäller att vara ute så mycket som möjligt när vädret är så här underbart! Wohooo!!

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons