Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

Isglass på BCAA

Här om veckan fick jag hem nytt BCAA-pulver i en somrig smak av päron/melon från StefanBetter You. TACK snälla!

Han hade även packat ner en burk magnesium vilket blev en positiv överraskning då det kom väldigt lägligt till sommaren. Det är ju inte så vanligt att man får magnesiumbrist direkt, men på sommaren då jag iaf fortfarande tränar ganska mycket och svettas ännu mer kan det vara bra med ett extra tillskott av just magnesium. Ibland händer det att jag får sendrag på natten och då tycker jag att magnesium är ganska bra att ta innan man går och lägger sig då det är bra för bland annat kroppens muskelfunktion.

Hur som, så fort jag fick BCAA-pulvret var det isglass som gällde. Jag tycker smaken är väldigt söt och somrig och därför passar den bra till just glass. Jag gjorde iordning en dos med dryck och fyllde på i mina glassformar och tillsatte även skivad melon och blåbär i. Det blev riktigt gott, och passar perfekt om man vill ha något svalkande i sommarvärmen.

Better you har flera olika smaker på BCAA och min favorit är Fläder/Äpple, men när man ska göra isglass är det lätt Melon/Päron som gäller!

 

Samarbete med Better You.

Lämna en kommentar

Annons
Annons