Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

Testat ProPud Blueberry Muffin

Idag när jag var och handlade efter jobbet gick jag förbi Willys vid Fridhemsplan och där hittade jag de nya smakerna på ProPud.

Helt ärligt, jag har börjat tröttna lite på dem (och även andra sötade mellanmål) då jag tycker de smakar för mycket efterrätt och med det menar jag att jag tycker de smakar för sött. Hur som, som person måste jag testa alla nyheter så  jag plockade ner en Blueberry Muffin i korgen. Blåbär har alltid varit en favoritsmak hos mig och tänkte att den skulle passa perfekt till efterrätt efter lunchen.

Puddingen satt väldigt fint efter lunchen och jag la även ner lite kokos, cashewnötter och nektarin i. Jag måste nog säga att jag kanske kommer köpa den fler gånger, men som då mer som efterrätt. Den var god och blåbärssmaken var riktigt bra samt att puddingen var inte rinnig som den annars lätt kan vara.

Jag har som sagt börjat tröttna på alla nyheter som ska smaka så sött, men marknadsförs som nyttiga. Känns som man äter godis hela dagarna, bars, energidrycker, bcaa, puddingar, kvarg m.m.

Tycker inte ni det? Att allt ska smaka så sött hela tiden?

Lämna en kommentar

Annons
Annons