Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

Afternoon tea

Vilken bra dag jag har haft. Den har liksom varit bra från att jag vaknade. Jag tror det är gott för mig att ha jobbfria helger.

Nog om det, idag vid klockan tolv mötte jag upp min mamma och syster vid Dramaten för att därefter bege oss till Svenskt tenns tesalong för Afternoon Tea. Det var verkligen hur mysigt som helst även då vi alla tre är kaffedrickare och inte brukar dricka te. Vi hittade ett vitt te som vi alla tyckte mycket om.

Till teet blev vi serverade räkor på råglimpa, på det hade de kapris, ägg och fänkål vilket smakade riktigt gott. När råglimpan låg i magen tog vi för oss av sconesen med hemgjord marmelad på hallon och vispat smör. Även det smakade riktigt gott såklart. Jag tackar aldrig nej till scones, nom! Vi sparade desserttallriken till sist, och helt ärligt, till det hade det suttit riktigt bra med en redig kaffe, hehe. Juste, ni kanske är nyfika vad det var för gott vi åt som dessert. Håll i er, ena godbiten var en Matcha-te-blomma, en mörk chokladganache och den sista biten var vit choklad med smak champagne och fläder.

Jag är verkligen hur nöjd som helst med dagen på tesalongen med min mamma och syster. Det var länge sedan bara vi tre gjorde något mysigt och kul tillsammans. Kan starkt rekommendera Svenskt tenns tesalong och skulle gärna gå hit igen med mina vänner också.

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons