Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

Frusen mango

Idag efter jobbet och min träning mötte jag upp Sara. Äntligen! Vi har inte setts på en månad och jag har saknat henne så!
Vi sågs vid Liljeholmen och tog en två timmars promenad vilket var otroligt skönt och välbehövligt! Vi hade ganska mycket att gå igenom och prata om. Att det tar så här lång tid mellan gångerna vi ses brukar nästan aldrig hända.

När vi var vid Nytorget sprang vi in på Urban Deli och kollade runt på deras produkter. Så mycket kul, jag älskar att gå in i sådana butiker som Urban Deli, Paradiset, Gryningen och Good Store. Vi kom iaf inte ut tomhänta. Det blev en mangoglass eller en frusen mango heter det ju, men jag stod och valde på det eller cashewglass. Båda är lika goda, men till slut blev det en frusen mango som sagt, varför inte liksom?

 

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons