Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

Ryggpass på Regeringsgatan

Åh, jag är så ledsen att dagens första inlägg har dröjt, men minst två inlägg varje dag ska det iaf bli. Det blir så ibland, ja att inläggen kommer lite försent, speciellt när jag går upp 05:30 på fredagar. Känner inte att jag behöver gå upp tidigare än det, hehe.

Dagen har rullat på som den ska, klass och kunder har den fyllts med innan det var dags att hitta på annat. Efter jobbet åkte Sabine och jag till SATS Regeringsgatan för ett ryggpass. Tror det kommer kännas bra mellan skulderbladen imorgon.

På senaste tiden har det blivit alldeles för mycket styrketräning för min del. Längtar till kondition och till dansklasser. Just nu sitter jag faktiskt och skriver ner hur jag ska hinna med någon dansklass i veckan och kondition. Inser att allt går om man planerar och prioriterar så ser redan fram emot nästa vecka, men först ska jag njuta av helg.

 

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons