Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

Testat på en nyhet

Igår när jag sprang ner till butiken för att handla såg jag nyheten, ProPud Milkshake med smaken av White Chocolate/Raspberry. Jag är ju en sådan person som gärna testar på nyheter och så har det alltid varit. Jag var bara tvungen att grabba tag i flaskan och köpa den när den stod där vid kassalinjen.

Egentligen lite sjukt att jag valde att köpa den då jag inte är ett fan av milkshake. Därför ger jag inget toppbetyg på produkten heller. Det var som att dricka smaksatt mjölk med en ganska speciell smak. Dricka mina kalorier är inget jag brukar föredra förutom i smoothies såklart.

Hur som, jag ville iaf testa då jag gillar ProPud i puddingform. En sak jag funderat mycket på är att det är många produkter som säljs som “nyttiga” och smakar som godis. Det är helt okej om man fortsätter och äter dem typ någon gång i veckan. Problemet jag ser är att fler ersätter de med vanlig mat. Dessa produkter marknadsför som nyttiga alternativ och det gör att konsumenter äter nog exempelvis mer bars än vad de egentligen behöver. Jag skulle kunna skriva en novell om det ämnet så vänta er ett inlägg om just det.

Lämna en kommentar

Annons
Annons