Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

Söndagsfrukost deluxe

Äntligen söndag och en chill morgon var planerad vilket det också blev. Ingen sovmorgon direkt även då jag hade behövt det efter en veckans tidiga morgnar och efter gårdagens bröllop.

Runt åtta-tiden imorse var det frukostshopping som gällde. Vi kom ifrån Ica med en kasse innehållande endast frukostmat. När vi kom hem var det bara att sätta igång med frukosten som bestod av bananpannkakor, kvarg med bär och chiafrön, proteinbröd med ost, kalkon och philadelphia och självklart en massa annat som kaffe, passionsfrukt, cashewnötter och kokoschips.

Frukost är så underbart gott. Tänk att jag frivilligt står över den under veckodagarna och har gjort det i tre veckor. Nästa vecka är min sista vecka på periodisk fasta. Längtar redan till nästa helg med frukost, hehe. Dock är jag fortfarande positivt överraskad över hur bra det ändå känts att skippa frukosten.

Hoppas du också hade en fantastisk morgon med massa gott!

Lämna en kommentar

Annons
Annons