Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Inne på vecka 3

Hej hopp och god morgon till er! Det är så skönt att vakna varje morgon och inse att solen skiner och den har gjort det väldigt många morgnar i rad. Det är lyx, eller hur?

Som rubriken lyder är jag inne på min tredje vecka av periodisk fasta, och det har gått väldigt bra. Visst är det fortfarande svårt att hinna med att äta ordentligt under de åtta timmar jag får äta. Jag är väldigt noga med kosten så att jag får i mig all den näring jag behöver. Det som förvånar mig ordentligt är att jag inte tänker så mycket på att jag går på en diet. Det är sjukt hur vi människor anpassar oss egentligen. Tidigare var frukosten min höjdpunkt under hela dagen. Jag kunde ligga och planera kvällen innan vad jag skulle äta till frukost, dagen efter. Ni förstår, frukost har varit min grej.

Nu är det inte min grej längre. I helgen när jag skulle äta frukost (gör det på helgerna) visste jag inte vad jag skulle äta. Jag var helt tom. En väldigt konstig känsla för min del.

Det som hjälpt mig under denna fasta är kaffe och BCAA som jag fått från min vän, Stefan från Better You. Better you är ett märke som jag verkligen gillar. Naturligt och inget onödigt tjafs. De har otroligt många olika produkter och det finns något för alla. Spelar ingen roll om du är gluten och laktosintolerant. De har produkter utan laktos och gluten med.

Jag använder mig av deras BCAA i smak av fläder/Äpple, nomnom. En sådan sommarfräsch dryck. Jag dricker det som saft. Jättegod! Ni ser ju bilden nedan, så ser mina frukostar ut plus kaffe såklart 😉

betteryou_beijer

Lämna en kommentar

Annons
Annons